Založ si blog

čo ak je najdôležitejšia minulosť tá, ktorú tvoríme dnes ?

motto, ktoré mi utkvelo v pamäti a ovplyvnilo viac ako si možno sama priznám. ak môže náš život zmeniť fakt, že nestihneme vlak, ktorým denne cestujeme z práce, čo potom s rozhodnutiami ktoré vykonáme cielene ? dáme telefónne číslo a tak i šancu mužovi, ktorého roky odmietame, či zmeníme školu a odsťahujeme sa do inej krajiny…
ja som od začiatku roka urobila obe rozhodnutia a z oboch som mala dobrý pocit. to prvé však nevyšlo a spustilo kolotoč o ktorý som nestála… preto je môj odchod akýmsi vykúpením. no nebyť odchodu skončil by môj vzťah inak ?
vždy som bola single lady. momentálne nehľadajúca partnera do konca života, ale skôr vychutnávajúca si všetko čo život ponúka. no od kedy viem o svojom septembrovom odchode sabotujem všetky pokusy o nadviazanie kontaktu 🙂 mám problém s normálnym vzťahom a nie ešte ak by som žila v inej krajine… no stále mi nedá otázka:
„čo ak som rozhodnutím ohľadom svojho vzelania zadupala všetky šance na chvíľu šťastia v láske“ naozaj nemôžeme mať všetko ? vždy je to buď-alebo. dopadol by môj vzťah inak, nevedieť čo ma o pár mesiacov čaká ?

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1294x
Priemerná čítanosť článkov: 1294x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy